Πρέπει να συμφωνήσετε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και τους Κανόνες
Οι πάροχοι ("εμείς") της υπηρεσίας που παρέχεται από αυτόν τον ιστότοπο ("Υπηρεσία") δεν είναι υπεύθυνοι για τυχόν περιεχόμενο και λογαριασμούς που δημιουργούνται από χρήστες ("Περιεχόμενο"). Το περιεχόμενο που υποβάλλεται εκφράζει μόνο τις απόψεις του συγγραφέα τους.

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία για να υποβάλετε ή να συνδέσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο που είναι δυσφημιστικό, υβριστικό, μισητό, απειλητικό, ανεπιθύμητο ή παρόμοιο με ανεπιθύμητο περιεχόμενο, πιθανό να προσβάλει, περιέχει περιεχόμενο για ενήλικες ή απαράδεκτο, περιέχει προσωπικές πληροφορίες άλλων, κινδυνεύει με παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, ενθαρρύνει παράνομη δραστηριότητα ή παραβιάζει με άλλο τρόπο οποιονδήποτε νόμο.

Όλο το Περιεχόμενο που υποβάλλετε ή ανεβάζετε μπορεί να ελεγχθεί από τα μέλη του προσωπικού. Όλο το Περιεχόμενο που υποβάλλετε ή ανεβάζετε ενδέχεται να αποσταλεί σε υπηρεσίες επαλήθευσης τρίτων (συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, υπηρεσιών πρόληψης ανεπιθύμητων μηνυμάτων). Μην υποβάλετε περιεχόμενο που θεωρείτε ιδιωτικό ή εμπιστευτικό.

Διατηρούμε το δικαίωμα να καταργήσουμε ή να τροποποιήσουμε οποιοδήποτε Περιεχόμενο υποβάλλεται για οποιονδήποτε λόγο χωρίς εξηγήσεις. Αιτήματα για κατάργηση ή τροποποίηση Περιεχομένου θα γίνονται μόνο κατά την κρίση μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αναλάβουμε δράση κατά οποιουδήποτε λογαριασμού στην Υπηρεσία ανά πάσα στιγμή.

Μας παραχωρείτε μια μη αποκλειστική, μόνιμη, αμετάκλητη, απεριόριστη άδεια χρήσης, δημοσίευσης ή αναδημοσίευσης του Περιεχομένου σας σε σχέση με την Υπηρεσία. Διατηρείτε πνευματικά δικαιώματα επί του Περιεχομένου.

Αυτοί οι όροι μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μην εγγραφείτε ή να χρησιμοποιήσετε αυτήν την Υπηρεσία